Hovedprogramvinduet

Hovedprogramvinduet til Kaspersky inneholder grensesnittelementer som gir tilgang til hovedfunksjonene til programmet. Her kan du se informasjon om datamaskinens beskyttelsesstatus, administrere skanneoppgaver og webkameraet ditt, undersøke tilstanden til harddiskene og smarthjemenhetene dine.

Hovedprogramvinduet er delt inn i to deler:

Sidefelt

Sidefeltet i hovedprogramvinduet kan ha følgende alternativer:

Merknad: Tilgjengeligheten av sidefeltalternativer avhenger av abonnementsplanen din. Finn ut mer.

Hjem Hjem

Klikk for å åpne Hjem, som gir rask tilgang til programfunksjonaliteten.

Beskyttelsesstatus Beskyttelsesstatus

Klikk for å se datamaskinens beskyttelsesstatus. Finn ut mer.

Anbefalinger Anbefalinger

Klikk for å finne anbefalinger som hjelper deg med å fikse svake innstillinger og maksimere datamaskinsikkerheten.

Nyheter Nyheter

Klikk for å finne de siste sikkerhetsnyhetene og spesialtilbudene fra Kaspersky.

Skann Skann

Klikk for å administrere skanneoppgaver. Finn ut mer.

Oppdatering av database Oppdatering av database

Klikk for å administrere oppdateringsoppgaver. Finn ut mer.

Nettkontroll Nettkontroll

Klikk for å overvåke og administrere tilgang til nettsteder. Nettkontroll er kun tilgjengelig hvis du har aktivert programmet med en aktiveringskode for Kaspersky Small Office Security. Hvis du endrer aktiveringskoden, vil nettkontroll bli erstattet av foreldrekontroll (Kina). Foreldrekontroll har samme funksjonalitet som Nettkontroll. Finn ut mer.

Smart Home Monitor Smart Home Monitor

Klikk for å administrere de smarthjemenhetene dine. Finn ut mer.

Overvåking av harddiskens helse Harddiskens helse

Klikk for å undersøke tilstanden til harddisken og aktivere eller deaktivere vanlige harddiskkontroller. Finn ut mer.

Beskyttelse av personvern Personvernbeskyttelse

Klikk for å administrere personverninnstillingene dine. Finn ut mer.

Sjekk av datalekkasje Sjekk av datalekkasje

Klikk for å finne ut om dataene dine har blitt lekket. Finn ut mer.

Premium-tjenester Premium-tjenester

Klikk for å få premium-støttetjenester (kun Kaspersky Premium). Finn ut mer.

Identitetstyveri sjekk Identitetstyveri

Klikk for å finne ut om kontoer knyttet til telefonnummeret ditt har blitt kompromittert (kun Kaspersky Premium). Finn ut mer.

Profil/ <My Kaspersky-konto>

Klikk for å logge på My Kaspersky kontoen din eller for å se informasjon om abonnementet ditt. Finn ut mer.

Kontroller på Hjem

Hjem gir rask tilgang til viktige programfunksjoner og kan inneholde følgende kontroller:

Merknad: Tilgjengeligheten til kontrollene som vises på Hjem avhenger av abonnementsplanen din. Finn ut mer.

Beskyttelsesstatus

Informerer deg om problemer med databeskyttelse. Finn ut mer.

Skann

Gjør det mulig å administrere skanneoppgaver. Finn ut mer.

Blokker webkamera

Blokkerer tilgang til webkameraet ditt for å forhindre at programmer bruker det. Finn ut mer.

Smart Home Monitor

Undersøker enheter i Wi-Fi-hjemmenettverket ditt (kun Kaspersky Plus og Premium). Finn ut mer.

Overvåkning av harddiskens helse

Undersøker tilstanden til harddiskene dine og aktiverer eller deaktiverer vanlige harddisksjekker (kun Kaspersky Plus og Premium). Finn ut mer.

Privat surfing

Lar deg blokkere nettsteder fra å spore deg. Finn ut mer.

Tidslinje

Informerer deg om programaktivitet. Finn ut mer.